отпушване-на-канали-в-софияСофия, както всеки друг град, е изпълнен с разнообразни инженерни комуникации. Повечето от тях, с възможно изключение на телекомуникационните мрежи, са морално и технически остарели. Този въпрос е особено важен по отношение на почистването на канализационната система.

Първо, това се дължи на увеличаване на нуждите от  всякакъв характер.

На второ място, канализационната система непрекъснато е подложена на голям обем от товар и компонентите й се износват по различен начин. Например, водоснабдителната система активно функционира както в отделна жилищна сграда, така и в общата глобална мрежа на града. От друга страна, канализационните тръби, като по-малки компоненти на канализационната мрежа, са по-малко податливи на износване и корозия.

Трето, характеристиката на работата на всяка канализационна система е нейната безшумност. Дълготрайното наслояване намалява пропускателната способност на канализационната система, стеснява проходимостта в напречното сечение на тръбопровода, има зони на замърсяване, и в резултат на това цялата система се получава задръстване. В този случай може да помогне само промиването на отпадъчните води. За тази цел е създадена аварийна канализационна услуга, която, работеща денонощно, елиминира запушването и възстановява пълната функционалност на канализационната система.

Нашата фирма Канал Груп на територията на София и цялата страна е пример за това как успешно се съчетава професионален и отговорен професионализъм с адекватно ценообразуване и възможно в най-кратки срокове. Всичко това всяка година ни позволява да постигнем висока репутация на пазара и да увеличим редиците на нашите постоянни клиенти и поддръжници.

Хидродинамично измиване на канализационните тръбопроводи се извършва от висококвалифицирани служители на нашата фирма с модерни технологии, които позволяват ефективно да се елиминира блокирането без негативно въздействие върху тръбопровода. Съвременните методи за промиване могат да увеличат експлоатационния живот на цялата система и да премахнат необходимостта от капиталови инвестиции в изграждането на нова канализационна система.

Най-популярната услуга в жилищния сектор е хидродинамично измиване  на битовите канализационни системи и премахването на локалните блокажи. В тази връзка, трябва да се има предвид, че такова спешно локално промиване не е в състояние да реши проблема като цяло, в бъдеще е необходимо да се прибегне до цялостно почистване на цялата канализационна система.

Само пълното промиване на канализационната система ще позволи да се възстанови функционалността на мрежата за дълъг експлоатационен живот. Измиването на канализационните системи се извършва от нашата организация с мобилни екипи, което ни позволява да извършим работата възможно най-бързо, което привлича клиентите ни колкото е възможно повече.

Всеки спешен случай е индивидуален. Следователно експлоатационното хидродинамично измиване  на канализационната система може да не даде предвид очакваните резултати, твърде глобални напластявания по повърхността на тръбите, тяхното техническо влошаване и повреда. В този случай нашата фирма предоставя услуги за подмяна на повредени секции на комуникация с пластмасови тръби. Според нашия опит, все още можем да кажем, че навременното и висококачествено промиване на отпадъчните води може да увеличи живота на съществуващите мрежи за дълго време.