отпушване-на-запушена-мивкаОтстраняването на течове понякога изисква професионализъм и квалифициран водопроводчик. Намирането на теч може да бъде много трудно, а течовете могат да съществуват дълго време, без да бъдат открити. И това може да причини увреждане на вашия имот от дърво, гипсокартон и интериорни материали, килими и т.н.

Какво трябва да направите, ако дори не знаете, че те съществуват?

По-долу е даден кратък списък с места и неща, които трябва да търсите, които ще ви помогнат да определите дали има скрити течове във вашия дом:

  • Вашите показания на водомера – консумацията на вода е много по-висока от обичайното.
  • Чувате звук на течаща вода, когато нямате нищо включено – (мек звук, сякаш тоалетната работи).
  • Влагата се усеща на пода, когато нищо не се е разляло на това място.
  • Започвате да забелязвате пукнатини във вашия фундамент, растенията растат неравномерно около къщата ви, или намирате промяна по земята в двора.
  • Неприятни миризми на влага и мухъл или миризми на отпадъчни води, излизащи от подове, стени или канали.
  • Влажни зони или стояща вода във вашия двор (може да означава система за напояване или изтичане на водопровод).
  • Мокри петна по тавана, пода или стените.

Ако имате чувството, че имате скрити течове, ви съветваме да потърсите помощ от професионален специалист по откриване на течове фирма Канал Груп.

Не всички експерти са толкова добри в намирането на скрити течове, а не всички водопроводчици са толкова добри в откриването на течове, колкото нашите.

Може значително да намалим площта на източника на течове, без да правим ненужни дупки в стените, таваните и пода. Това се дължи на дългогодишния опит и дълбокото разбиране на различните начини за полагане на тръби в апартаменти и къщи, различни начини за организиране на вътрешни и външни инженерни комуникации.

След откриването на теча, ако се установи, че ремонтът изисква дупки в стената, тавана или пода, не се притеснявайте, ние ще направим всичко внимателно и с най-малко щети на вашия имот.

Гарантираме висококачествен ремонт на течове, така че няма нужда да се притеснявате за появата на теч отново след като е бил ремонтиран.

Какво представлява услугата за откриване на течове?

Специализирана услуга е предназначена за откриване на потенциални течове  във вашия дом на ранен етап, за да се избегне по-нататъшно скъпо струващо имущество.

Понякога течовете могат да бъдат скрити зад стените, така че за собствениците е трудно да ги забележат, докато не се увреди част от домакинството.

Какво причинява течовете?

Течовете на вода могат да бъдат причинени от стари или лошо проектирани тръбопроводи, промени при екстремни температури, лошо вентилирани вентили, механични повреди или природни бедствия.

Друг огромен проблем, който може да възникне, когато течовете на водата не бъдат открити на ранен етап, е голяма сума за сметка на водата. Може да забележите увеличение на използваното количество вода, дори ако вие или вашето семейство не сте увеличили консумацията му.

Ползите от ранното откриване на течове.

Ранното откриване на течове на вода, дори преди да повредят вашия дом или сграда, ви позволява бързо да реагирате на проблема и да избегнете високите разходи за бъдещ ремонт и възстановяване. Тази услуга осигурява и правилната цена за водата, която се консумира на месец, а не водата, която тече от тръбата в земята. Нашата услуга ще ви помогне да разберете всичко за изтичането на вода и как да ги предотвратите в бъдеще.

Спирането на проблем преди неговото възникване винаги е добра инвестиция, особено в случай на течове. Ние професионалистите от фирма Канал Груп можем да осигурим бързина, качество в обслужването и коректност при изпълнението на повредата.