опушваща техникаКанализацията е не само удобство във всичките му проявления, но и една от най-важните инженерни мрежи, от правилното функциониране на които зависят санитарно-хигиенните условия на всеки от нас. Колкото повече сме свикнали с такъв комфорт, толкова по-лошо е нашето разочарование, когато канализационната система не работи в изправност и изисква незабавна реакция.

Проблемите с канализационните тръби могат да възникнат много и да са много различни. Сред тях са нарушена цялост, блокиране и отлагането на камъни, както и спукани тръби и много други. Както показва практиката, много проблеми с канализацията могат да бъдат предотвратени – за това е достатъчно да се предприемат редица превантивни мерки, които ще избегнат образуването на блокажи и ще предотвратят отлагането на камъни. Наред с други неща, превантивното почистване на канализацията ще ви позволи да спестите време и да вземете мерки само когато ви е удобно, а не когато аварията вече е настъпила и въпросът е спешен.

Най-често предотвратяването на канализационните тръби означава консултиране със специалист, който може точно да определи възможната поява на проблеми с канализацията в резултат на неправилна работа или некачествена инсталация. Освен това специалистите на такива компании ще извършват превантивно почистване на канализационни тръби, което ще премахне съществуващите находища и ще предотврати образуването на нови. Експертите съветват най-внимателно да се обърне внимание на превантивната поддръжка и почистване на канализационната система и колкото по-често ще се обадите на капитана за проверка, толкова повече те ще промиват канализационните тръби, толкова по-малък е рискът от запушване или изтичане в канализацията. Освен всичко друго, превантивната работа може да включва и канализация и изпомпване на отпадъчни продукти.

Ако аварията вече се е случила преди да сте предприели превантивни дейности, в този случай ще ви е необходимо спешно почистване на вътрешната канализация. Някой все още се опитва да извърши подобно почистване самостоятелно, но в повечето случаи блокирането е на трудно достъпни места или е толкова упорито, че целият ви потенциал е почти веднага обречен на неуспех. Не бива обаче да се разстройвате от това – по наше време много компании се занимават с професионално почистване на канализацията, което ви позволява да прибягвате до техните услуги веднага след като се образува блокиране и се нуждаете от спешна помощ.

Ние сме специализирана фирма за отпушване на канали, шахти, тоалетни, сифони, мивки и септични ями.

Фирмата разполага с отлично техническо оборудване за видеонаблюдение на канали, както и с модерни и ефективни машини и уреди за отпушване на канали.  Машинното отпушване на канали спестява време и свежда отпадъците и усложненията по време на отпушването до минимум.