камион за отпушване на каналиХидродинамично промиване на канализацията в хотели, търговски центрове

В търговски центрове, бизнес центрове, хотели, жилищни сгради често възникващият проблем със запушването на канализационната тръба се решава ефективно с помощта на хидродинамично промиване.

С помощта на маркуч, вкаран в канализацията, оборудван със специален накрайник и свързан към апарат с високо налягане, многогодишните слоеве на отлагания по вътрешната повърхност на тръбите се почистват и придвижват от налягането на водата. По този начин системата се размива по цялата й дължина и най-голямата пропускателна способност се връща в нормалното състояние.

Квалифицираният екип от професионалисти на фирма Канал Груп ще премахнат запушването на канализацията в мазето на жилищна или индустриална сграда, в офис, магазин, търговски център, чрез хидродинамично промиване на канализацията.

Механично почистване на канализацията в търговски и бизнес центрове, хотели

Поради дългосрочната експлоатация, но по-често, ако не се спазват правилата за използване на канализационната система, възникват запушвания, които не могат да бъдат почистени дори с вода под високо налягане. Единственият ефективен начин за премахване на произтичащите задръствания и изчистване на тръбопровода по цялата дължина е механичното почистване на канализацията. Специална бормашина смила блокажите и премахва компресираните циментирани отлагания от лумена от стените на тръбата, без да ги повреди.

Фирма Канал Груп извършва механично почистване на канализацията в търговски и бизнес центрове, хотели

Предимствата на планираната поддръжка

На желаещите да се отърват от проблемите на аварийната канализация се предлага да сключат договор за планирана поддръжка.

Можете да поръчате редовно почистване на блокирането на канализацията в София и региона, като ни се обадите или изпратите съобщение чрез формата за контакт.

Търговските центрове и хотели ще получат още повече ползи от услугата, защото професионалистите – ще почистят всеки сифон, всеки сантиметър от тръбопровода, филтриращ резервоар или резервоар за съхранение.

Фирмата разполага с отлично техническо оборудване за видеонаблюдение на канали, както и с модерни и ефективни машини и уреди за отпушване на канали. Машинното отпушване на канали спестява време и свежда отпадъците и усложненията по време на отпушването до минимум.

С помощта на съвременни, дистанционно-управляеми електронни камери, информацията се документира и архивира в цифрова форма и се извършва изследване на широко разклонените системи от тръбопроводи. След диагностика на канализацията се анализират откритите запушвания и се изготвят препоръки за отстраняването им.

Хората често прибягват към отпушване на запушени канали с подръчни средства, което не само, че не отпушва канала, но води до сериозни увреждания на канализацията. Прочетете нашите съвети за отпушване на канали в домашни условия, преди да предприемете подобни действия.