slider

Нашата фирма Канал Груп предоставя широка гама от услуги за планово и аварийно поддържане на канализационните системи в апартаментите на жители на София и региона. Знаем, че блокирането на канализацията в апартамент е изпълнено не само с намаляване на капацитета на тръбата или появата на неприятна миризма, но и с пълно спиране на системата. Затова е важно нашите служители да решат проблема правилно и възможно най-бързо.

Най-ефективният резултат е почистването на канализацията в жилищна сграда, извършено по хидродинамичния метод. Днес това е най-напредналият начин за постигане не само на пълно премахване на блокажи, но и на дългосрочна безпроблемна работа на отпадъчната система в бъдеще.

В някои случаи е трудно да се реши проблемът изключително чрез хидродинамичния метод по различни причини. Следователно, в зависимост от естеството на запушването и общото състояние на тръбите, специалистите решават използването на други методи или комбинация от тях.

Защо тръбите са запушени

Рано или късно, дори при внимателно отношение към вашия имот, ще трябва да почистите канализацията в апартамента. Това е така, защото с течение на времето върху вътрешната повърхност на тръбите се образуват отлагания на различни вещества. Когато тези отлагания достигнат критична точка, диаметърът на тръбата напълно се припокрива и се появява непреодолима пречка за течността.

С малки отлагания се получава временен ефект чрез почистване на тръбите в апартамента с импровизирани методи, например, домакински химикали, бутало или кабел. Но трябва да разберете, че подобни мерки не премахват напълно блокирането, така че много бързо тя ще се появи отново.

В зависимост от причината за появата, запушването може да бъде:

  • Оперативно – поради утаяване на органични находища;
  • Механично – причинено от попадането на твърдо чуждо тяло;
  • Технологично – причинени от грешки по време на инсталирането на мрежата.

Професионалното почистване на канализацията със специално оборудване ще ви освободи от всички проблеми за дълго време. Майсторите с богат практически опит ще направят предварителна оценка на общото състояние на тръбопровода, степента му на замърсяване и най-уязвимите участъци. За целта винаги имат със себе си специално оборудване – термокамера. Тя се се използва два пъти:

Преди да започнете работа, за да определите местоположението на запушването и метода, който е по-добре да пробиете тръбите;

След процеса на почистване, за да се оцени качеството на работа.

Канализацията в апартамента е блокирана? Фирмата за отпушване на канали работи денонощно

Някои собственици на апартаменти чакат до последно с предизвикателството на професионални водопроводчици, опасявайки се, че цената за почистване на канализацията в апартамента ще бъде твърде висока за тях.

Всъщност крайната цена се състои от няколко фактора:

  • Дължината на почистената зона в метри;
  • Вид работа – авария или превенция;
  • Как се почиства канализацията в апартамента (електромеханичен, хидродинамичен, комбинация от методи);
  • Диаметър и тип канализационни тръби и др.

Ще разберете по-подробни цени в момента на повикването на бригадата и ще платите само след успешното приключване на работата и получаване на гаранция. Обадете се или заявете обратно повикване!