pochistvaneВ ежедневието сме заобиколени от голям брой различни системи, които ни осигуряват комфортен живот. Това са вентилационни системи, отоплителни системи, тръбопроводни системи за различни цели, дъждовни канализации, водопроводи, канализационни системи. И всяка от системите изисква периодична поддръжка и навременна превантивна поддръжка. Това ще избегне аварийните ситуации, ще намали разходите за поддържане на мрежата, тъй като разходите за спешни операции ще бъдат изключени. А разходите за поддръжка ще бъдат включени в крайната цена предварително при извършване на изчислението. Така собствениците на канализационни мрежи ще могат да избегнат непредвидени разходи.

Нашата фирма КаналГруп извършва такъв тип работа като почистване на канализацията в София и областта. Използвайки модерно оборудване, използвайки съвременни разработки, се справяме с различни видове блокажи, дори когато останалите отказват да извършват като работа. В арсенала си използваме хидродинамични машини с различен капацитет и за различни диаметри на тръбите. За да извършим работата, при която използването на хидродинамични машини е невъзможно поради различни причини, използваме метода за механично пробиване на блокажи в тръбата.

Ако първите два метода не са подходящи за почистване на канализационни тръби в София и областта, имаме метод за въздушно-импулсно почистване на тръбопроводи (метод на пневматична експлозия). Но този метод се използва за големи диаметри на тръбопроводи и зависи от материала на тръбопровода. По принцип този метод е подходящ за фабрики и заводи, където има тежки и плътни запушвания. И за да наблюдаваме състоянието на тръбопровода или да контролираме извършената работа, използваме видеокамера. В тръбата се подава специална камера, а мониторът показва състоянието на вътрешната повърхност на тръбата. Деформацията на секциите на тръбопровода, пукнатини е много ясно видима, също така се вижда колко добре се извършва почистването на канализационните тръби.

Ние също така предлагаме услуги за изпомпване на задръстени ями, цистерни, мазнини. В нашия парк има автомобили с вместимост 4 куб.м. и 10 куб.м. Ние можем напълно да решим комплекс от дейности за изпомпване на утайки, почистване на канализация.

Извършваме редица специални работи по почистване на канализационни тръби и отстраняване на кални отлагания от тръбата, отстраняване на отлагания от стените на тръбата, като по този начин се връща пропускателната способност на тръбата за нормалната й работа.

Работата и решаването на проблема с почистването на канализацията се извършват от специално обучени и опитни хора. В работата си използваме внесено оборудване. А също така незаменим опит помага да се реши проблема с почистването на канализационните тръби и да се даде на клиента 100% гаранция.