ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ЯМБОЛ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Ямбол

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Ямбол. Фирмата ни осъществява дейността си от години в града и имаме стотици доволни клиенти.

Запушеният канал е изключително неприятна гледка, както за очите, така и за обонянието. Основния сериозен проблем, за който малко хора се замислят е, че това запушване крие в себе си хиляди микроби и вирусни микроорганизми, понякога и милиони. Те са изключително опасни за здравето ви, особено ако в семейството има и малки деца. Тогава каналът трябва да се отпуши и почисти незабавно. Ако все пак не може да го направите веднага, дръжте децата си далече от него. Не бива да има позволявате да си играят с мръсната вода!

Не отлагайте проблеми свързани със запушени канали, шахти, тоалетни, мивки, сифони и други. Това е сериозна заплаха за вашето здраве. При подобни проблеми в град Ямбол и областта, незабавно се обадете на фирма Канал Груп. Ние разполагаме с множество мобилна техника за борба с запушени канали и шахти. Всяко от която, разполага с оборудване за отпушване с вода под налягане, термовизионна диагностика, видео диагностика, механично почистване и други. Може да разчитате на нас и за други ВиК услуги като: смяна на канализационни тръби, изкопни работи, смяна на смесители за баня/кухня, отстраняване на неизправности по канализационната и водопроводната система.

На една наша клиентка се случи едно много неприятно запушване на канала в тоалетната. Особено неприятно беше защото беше причинено от плъх, заседнал в канала, между други наслагвания и отпадъци. Тогава опасността от зараза е висока и добре, че и преди сме работили с този клиент ( но за друга ВиК услуга), тя веднага ни позвъни и ние пристигнахме незабавно и отстранихме запушването. Почистихме основно този канал и проследихме цялата канализация, за да установим от къде е успял този плъх да влезне. Открихме пробив в канализационната тръба на около 100 метра по надолу от къщата, изцяло благодарение на нашата видео диагностика. Незабавно извършихме изкопни работи и подменихме пробитата канализационна тръба. Поставихме и една дребна и ефикасна система против навлизане на плъхове, хлебарки и други микроорганизми, особено за неприятни миризми. Това е така наречената „S“-ка (еска), жаргонно наричана от нашите служители. Тръбата се извива във формата, показана на картинката долу в дясно (първата), с цел в нея винаги да има малко количество вода, която да не позволява на неприятните миризми да преминат към банята ви. Просто, но изключително ефективно!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Ямбол и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА