ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ШУМЕН

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Шумен

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Шумен. Десетият по големина град в страната, известен с огромния паметник 1300 години България.

Фирма Канал Груп извършва услуги по отпушване на канали и шахти в град Шумен и областта. Фирмата ни се занимава основно с отпушване на канали, няма значение дали са главни или второстепенни. Може да се обърне към нас и за отпушване на мивки, сифони, тоалетни чинии, водосточни тръби и други. Ние сме на Ваше разположение в град Шумен и областта. Нашата бърза реакция е от голямо значение за клиента, тъй като всяко едно застояване на замърсената вода, без възможност да се оттече е риск от инфекциозна опасност.

Благодарение на модерната ни техника, ние имаме възможност дори да правим видеодиагностика на канали, за да се определи и причината за намалено оттичане на водата в даден канал. Това е удивителна и модерна услуга, която позволява на клиента да види в реално време причината за самото запушване на канала. Освен чрез машинно подаване на вода под налягане, може да се наблюдава и самия процес по отпушване на канала.

В случай на наводнение поради разрушен или повреден канал, ние от Канал Груп предлагаме изграждане на отводнителни трасета с тръби с различен диаметър. Освен това извършваме и цялостни ВиК услуги – всичко необходимо, за да се свърши работата качествено и бързо. За нас мнението на клиента е много важно, защото това е най-добрата реклама, която може да получи една фирма. Доволният клиент ни препоръчва на свои приятели, близки и познати и така ние може да продължим с добрата си работа.

Новост в нашите услуги е термосканирането, за локализиране дори на най-невидимите течове още в началния етап. Това е модерен метод предлаган от малко фирми в тази сфера, която спестява от излишно къртене и изкопни работи – иновативна технология в отпушването на канали и шахти и други ВиК услуги.

Канал Груп предлага и отводняване на мазета, изби, шахти, гаражи и други наводнени помещения. Изграждаме и изцяло нови ВиК канали от полипропиленови или полиетиленови тръби. Покрай основните си услуги сме готови да извършим и други ВиК като: смяна на щрангове за чиста вода, смяна на водомери, монтаж на батерии, сифони и тоалетни.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Шумен и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА