ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ХАСКОВО

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Хасково

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Хасково. В града на Богородица, осъществяваме дейността си от години и имаме стотици доволни клиенти.

Канал Груп предлага услуги за отпушване на канали и шахти в град Хасково. Фирмата разполага с цистерни за изпомпване с различни размери, така че да удовлетвори нуждите на всеки клиент. Тя разполага също и с множество разнородна техника като: уреди за термовизионно наблюдение, вакум помпи, видео диагностика и много други.

Отпушването на запушена шахта никога не е било по-лесно! С лицензираните професионални услуги на фирма Канал Груп, това не е проблем. За нас това е ежедневие в град Хасково и областта, особено след проливни дъждове, когато каналът (както хасковлии наричат река Хасковска, тъй като тя не е пълноводна и в по-голямата част около града е застроена) се запълни и много от жилищата покрай реката се наводняват. Особено в района около градската градина има множество наводнени мазета, причината поради която е връщане на вода обратно от канализацията в къщата. Фирмата ни е реагирала на адреси за отводняване на множество сгради в района и е заварвала от много тоалетни чинии да „извира“ мръсна вода. Изключително неприятна гледка за собствениците на жилището, за нас ежедневие. Това, което нашите служители предлагат на тези наши клиенти е че, освен отводняването на мазето, е да поставят и обратен клапан, който да предотврати подобна ситуации в бъдеще. Много клиенти се съгласяват на момента и си решават проблема дългосрочно, някой се ни търсят за същото след като се повтори подобни наводнение. Все пак понякога причината е липса на средства, без да се осъзнава, че по този начин всъщност спестяват.

Канал Груп предлага и богат набор от ВиК услуги, от които може да се възползвате дори да сте ни повикали за отпушване на канал, шахта, сифон, тоалетна и други. Като споменахме тоалетни, знаете ли коя е основната причина за запушване на канала в тоалетната? Няма да ви държим в напрежение, това са изхвърлени: вестници, тоалетна хартия, бебешки пелени, превръзки и много други. Интересно нали, според нас следващият път ще се замислите преди да изхвърлите нещо от този сорт в тоалетната чиния …

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Хасково и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА