ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ТЪРГОВИЩЕ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Търговище

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Търговище и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Търговище !

Професионално отпушване на канали и шахти в град Търговище и региона предлага фирма Канал Груп. Фирмата е с повече от 15 години опит в услугите за опушване на шахти и канали, като се е специализирала във всяко едно отношение.

Ние разполагаме с камиони и микробуси снабдени с цистерни с различни обеми, което ни дава възможността да опушваме канали с различни диаметри, дори промишлени. За нас няма невъзможно опушване, а когато загрубеят работите, ние преминаваме към изкопни работи. Клиентът може да е сигурен, че веднъж наел ли ние, ние ще отпушим запушения: канал, шахта, сифон, тръба, мивка, тоалетна и други.

Не се притеснявайте при авария в канализационната система и особено при запушен канал. Ние от фирма Канал Груп ще реагираме незабавно и ще отпушим запушената канализационна тръба чрез използване на модерни методи. Разполагаме с модерна система за видео диагностика, която ни позволя да локализираме запушвания или пробив в канала на голямо разстояние. Малка камера се спуска в запушения канал и се плъзва до самото запушване, за да се изясни каква е причината. Това не бива да се пренебрегва, тъй като „лекуването“ на последствията на „болестта“ за нас е неправилно, първо трябва да се открие и „излекува“ причината за появата на последствията, тогава останалото.

Нашата идеология в работата по отпушването на канали и шахти в град Търговище е цялостно да отстраняваме запушванията, както и причините за тях. Така, че клиентите ни да нямат проблеми в бъдещето с този канал. Когато покажем на клиента, че запушването например на тоалетната чиния е от дамски превръзки или бебешки пелени, той сам преценя че занапред ще е по-добър вариант да ги изхвърля в коша. В много други случаи, късната реакция за отпушване е довела до спукване на канала, това налага оглед и предвещава изкопни работи за подмяна на канализационната тръба.

Голямо предимство в опушването на канали и шахти са разнообразието ни от цистерни с различни големини. Това ни дава възможност да отпушваме канали и шахти с различни големи – под налягане. Модерната ни техника се справя бързо със запушванията и неприятните последици от запушен канал изчезват за минути. Няма защо да се колебаете, при запушен канал просто се обадете на телефон 0877 763 282.

Канал Груп предлага и отпушване на септични ями. Ние разполагаме с необходимата техника и оборудване да се справим дори с тази нелека работа. Чрез използване на видео диагностиката ние бързо локализираме запушването и го отстраняваме незабавно така, че клиентът ни максимално бързо да се лиши от неприятните миризми, които съпътстват със запушената септична яма.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Търговище и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА