ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД СТАРА ЗАГОРА

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Стара Загора

Канал Груп извършва услуги по домовете за машинно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Стара Загора. Един от най-хубавите градове за живеене в България, известен с правите си улици и булеварди.

Ние сме фирма за отпушване на канали и шахти, която осъществява дейността си на територията на Стара Загора. Разполагаме с модерна техника за машинно отпушване и видео диагностика и сме готови да реагираме бързо на адрес за запушвания. Техниката ни е модерна, като например една от машините за отпушване промива канала с налягане над 150 атмосфери на максимално работно разстояние 34 метра.  Видео диагностиката ни е с водещо колело, самонивелираща картина, запис и предаване на видео в реално време, подвижна глава – 90 градуса. Разполагаме и с термовизионна камера за откриване на течове.

Със специалните ни мобилни електрически машини отпушваме бързо и качествено без да повредим Вашата канализация. Без значение дали е подов сифон, шахта, мръсен канал, мивка или тоалетна – ние ще я отпушим. Ако пък имате спукана тръба не се притеснявайте, ние ще я подменим без проблем, дори да е дълбоко под земята. Ние ще я разкопаем, ще отстраним пробития участък и ще я подменим. Предлагаме цялостни ВиК услуги на територията на Стара Загора.

Много е неприятно чувството да се къпеш в и да се образува локва в краката ви, която става все по-голяма и по-голяма. Освен това тази локва е пълна с мръсотии, бактерии и микроби и стоенето в нея е нежелателно. Ако се остави твърде дълго време без да бъде отпушен канала, мръсотиите ще засъхнат по фугите на плочките и трудно ще бъдат премахнати. Фугите ще почернеят и погрознеят, а никой не иска подобно нещо да се случи точно на него.

При запушена шахта обадете се на Канал Груп за да реши проблема ви за минути, преди проблемът да е причинил друг. Известно е, че мишите и плъховете обитават канализацията и при наводнение излизат навън, а те са преносител на много болести. Затова трябва по най-бързия начин да се отпуши шахтата и да се оттече водата. Ние от Канал Груп разполагаме с необходимата и имаме любезни и опитни служители, специализирали се в отпушването на шахти. Не се колебайте да ни извикате на помощ, ние сме на Ваше разположение!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Варна и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега