ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД СЛИВЕН

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Сливен

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Сливен.

Имате запушена шахта в имота и положението е страшно. Не се притеснявайте само се обадете на Канал Груп и проблемът ви ще бъде решен в рамките на деня. Запушените шахти и канали са специалност на фирмата, която разполага с множество специализирана техника за отпушването им. Може да сте сигурни, че например машинното отпушване на канала ви, ще спести къртенето на бетон или изкопни работи, за смяна на част от тръбите. Канал Груп разполага с техника за отпушване под високо налягане и то на големи разстояния. Това бързо и дългосрочно ще реши ВиК проблема при дълбоки запушвания на канали.

Не се притеснявайте, с професионалните услуги за отпушване на канали и шахти на Канал Груп изобщо няма да се налага да къртите. Чрез модерна видеодиагностика, ще наблюдавате в реално време как протича самия процес по отпушване на канала. Разделителната способност на видеото и ЛЕД осветлението на камерата ни са толкова добри, че ще може дори да разпознаете отпадъците, които са запушили канала ви.

Запушеният канал освен неудобство  и неприятна миризма е и сериозна заплаха за здравето на Вашето семейство или служителите в бизнеса ви. Застоялата и мръсна вода е в непрекъснат контакт с микроби, бактерии и болестотворни организми намиращи се в канала. Това може да доведе до разболяване на член на семейството ви. Затова трябва да се вземат незабавни мерки по отпушването и почистването на канала. Не забравяйте, че Вашето и здравето на семейството ви е по-важно от всичко останало.  Не го рискувайте с опити за икономии, които често само усложняват проблема (често хората се опитват сами да се справят с проблема, докато не разберат че е много сложен и не е за тях или докато нанесат непоправими щети върху канализацията. След което ремонтът ще бъде неизбежен.).

Първият признак на наличие на запушване в канализацията е бавното оттичане на водата. Навременните действия по прочистване на канала могат да спестят големи проблеми на собствениците на обекта. Затова не се колебайте да се обадите на фирма Канал Груп, за профилактика и почистване на канали и шахти.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Плевен и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Отпушване на канализационни системи с всякакъв диаметър;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА