ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД СИЛИСТРА

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Силистра

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Силистра и областта. Може да разчитате на нашите услуги и в Алфатар, Главиница, Дулово, Кайнарджа, Ситово и Тутракан.

Канал Груп е фирма за отпушване на канали и шахти в района на град Силистра и областта. Вече повече от 15 години сме на пазара на ВиК услуги в страната и имаме стотици доволни клиенти. През годините сме съумели да закупим модерна и иновативна техника, която ни помага в борбата със запушените канали и шахти на територията на цялата страна. Може да разчитате на нашите канализационни услуги и в Алфатар, Главиница, Дулово, Кайнарджа, Ситово и Тутракан.

Запушеният канал е изключително голям проблем, който освен лоша миризма, може да доведе до различни заболявания на членове от семейството. Ето защо при първи сигнали за предстоящо запушване се обадете на телефон 0877 763 282 и наш екип ще разреши проблема още в развитие. Тези сигнали най-често биват бавно оттичане на водата в канала и неприятна миризма, която се носи от него. При поява на тези два признака за запушен канал, спестете си бъдещи проблеми и ни извикайте на момента. Наш екип ще пристигне и ще отпуши дори най-тежкото запушване.

Ние разполагаме с камиони и бусове снабдени с различна по големина цистерни, които да използваме за отпушване под налягане на канали с всякакъв диаметър. Това ни дава възможност да реагираме на сигнали за запушени шахти и канализационни тръби дори в промишлени предприятия. 1

При производствени запушвания в канали и шахти може да се обърнете към фирма Канал Груп за територията на цялата страна. Ние ще реагираме по най-бързия начин и ще решим проблема ви професионално, без да се налага да се къртят стени или да се извършват изкопни работи за смяна на спукана канализационна тръба. Последното може да се наложи само, ако тя е била спукана преди нашето идване … най-вероятно при опит да се отпуши, както често се случва на наши клиенти. Разбира се, че те сами си пукат тръбата и чак тогава решават да използват услугите ни, защото случаят вече е достигнал крайности.

Пристигайки на място ние бързо и лесно доказваме на клиента каква е причината за запушването според нас, благодарение на модерната ни техника за видео диагностика. Клиентът може уверено сам да се убеди къде е сгрешил при експлоатация на канала (къде са сгрешили работниците). Няма да повярвате какви и какви неща изваждаме от запушени канали и шахти.

Ето някой от причините за запушване на канали, тоалетни чинии: дамски превръзки, бебешки пелени, памперси, тоалетна хартия, цигари, коса, марля, превръзки за рани и ред други. Важно е в обществени тоалетни и други ползвани от много хора, да се поставят табели, които да забраняват изхвърлянето на тези неща в тоалетната чиния и да се остави кош за алтернатива. Защото без да дадете алтернатива, те въпреки всичко ще изхвърлят отново тези отпадъци в канала. Обяснете в табелата за евентуалните запушвания и без заплахи към нарушители, а само молба.

При домашни или фирмени запушвания на канализационна тръба, шахта или септична яма обадете се на фирма Канал Груп!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Силистра и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега