ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД РАЗГРАД

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Разград

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Разград и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Завет, Исперих, Кубрат, Лозница и Цар Калоян.

Отпушването на канали и шахти не е лесна работа, която изисква специализирана техника и умели, сръчни ръце, а да не забравяме и необходими познания относно характера на запушването. Ние от фирма Канал Груп притежаваме всичко това и сме се специализирали в ВиК услугите за отпушване на канали, шахти, септични ями, сифони, тоалетни чинии и много други.

Някой запушвания са толкова упорити, че без подходящата техника е невъзможно да бъдат премахнати без да използва не просто специализирана техника, а подходящата техника. Най-разпространеният метод за отпушване на канали и шахти е чрез използване на вода под налягане, която избутва отпадъците, които са причинили запушването. За да използвате този метод ви е необходима подходяща цистерна (с необходимото количество вода), която да може да се справи с този диаметър на канала и да предизвика необходимото налягане.

Канал Груп разполага с богата и разнообразна техника, камиони и бусове снабдени с цистерни с различни големини, така че да могат да се справят и с най-страшното запушване. Освен това ние разполагаме с модерна техника като термовизионни камери, уреди за видео диагностика, уреди за механично отпушване на канали и чак накрая багери. Те са последното решение за справяне със запушения канал – изкопните работи и смяна на канализационната тръба, в която се намира запушването.

Това е много краен случай, който настъпва при не обръщане на внимание на проблема дълго време и като цяло рядко се стига до тук … но за съжаление се стига. Все пак и той не е много лесен за изпълнение, представете си ако тръбата се намира по част от сградата и се налага къртене на бетон и други. А като за начало трябва да се установи самото място, където е възникнал проблема. Това може да стане благодарение на модерните ни уреди за видео диагностика, чрез които определянето на позицията на запушването става много лесно. Разбира се като позиционирането се прави от опитен специалист, който го е правил стотици пъти.

В Разград имаме десетки доволни клиенти от нашите ВиК услуги по отпушване на канали и шахти, почистване на септични ями и други. Те са нашата най-добра реклама, която ни помага да развиваме бизнеса си вече години наред. Доволните клиенти ни препоръчват на свои приятели, близки и роднини и нещата просто се случват лавинообразно. Благодарение на всичко това ние разполагаме с дългогодишни, опитни и лоялни служители, както и модерна и иновативна техника.

Канал Груп предлага услуги по отпушване на канали и шахти в град Разград и областта на ниски и достъпни цени. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ВиК услуги и в Завет, Исперих, Кубрат, Лозница и Цар Калоян. Ние сме фирма с традиции в бранша на която може да разчитате безрезервно!

При домашни или фирмени запушвания на канализационна тръба, шахта или септична яма обадете се на фирма Канал Груп!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Разград и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА