ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ПЛЕВЕН

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Плевен

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Плевен. Един исторически град, който задължително трябва да посетите.

Запушеният канал е проблем, който не бива да се подценява. Например ако това е в мивката, Вие не може да я използвате по предназначение, освен това се събира мръсна вода, която съдържа микроби и застояването и, изобщо не е препоръчително. Банята или тоалетната ви стават развъдници за бактерии, а и на самата мивка се оформя една мръсна линия, която очертава нивото на застоялата замърсена вода. Трябва незабавно да отпушите канала на мивката, за да избегнете тези проблеми, а и ако сте семеен, жена ви сигурно няма да ви остави на спокойствие, докато проблема съществува (според мнение на много наши клиенти – разбира се в рамките на шегата). За подобен проблем не е нужно сами да се опитвате да отпушите мивката, ако не сте специалист и не разбирате от подобни неща, просто се обадете на фирма Канал Груп. Ние ще пристигнем по най-бързия начин и ще отпушим канала ви за броени минути, като ще се погрижим, това да се случва отново в близкото бъдеще.

При сложни ситуации като запушване на канал под бетониран участък, при който е невъзможно отпушване по друг начин, ние от Канал Груп ще изкъртим бетона и ще извършим изкопни работи, за да достигнем до мястото на повредата. При необходимост ще подменим тръбата в този участък и ще се промием целия канал в двете посоки, за да не се получава подобно нещо за напред. Разбира се важна е и експлоатацията и поддръжката, но поне няма е скоро, тъй като ние ще почистим отлично вашия канал, от там нататък сте вие!

При външно полагане и необходимост от изкопни работи, за подмяна на спукан канал или тръбопровод, Канал Груп реагира незабавно на адреса. За нас тези ВиК услуги за ежедневие в град Плевен. Закупили сме модерна техника, като сме обучили всичките си служители за работа с нея, така че да може да я използват пълноценно и правилно. Машинното отпушване е изключително удобно за всяко едно домакинство. Разполагаме допълнително и с видео диагностика, за прецизно определяне мястото на запушване и наблюдение в реално време на действията ни по премахване на препятствието (тъй като обикновено са навътре в канала).

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Плевен и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА