ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ПЕРНИК

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Перник

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Перник. Град с традиции в миньорската професия.

Запушеният канал е основна причина за лошата миризма в жилище. Тъй като мръсната вода не може да се оттече нормално, тя се задържа и разнася неприятна миризма. Твърдите частици и бактериите остават до мястото на запушването, наслояват се. При продължително пренебрегване на проблема, има сериозен риск за здравето на членовете на семейството. Освен това рано или късно и самия канал ще се запуши напълно и няма да имате друг избор освен да използвате професионални услуги за отпушване на канали. Това е правилното решение за всяко едно домакинство, тъй като фирмите за отпушване на канали и шахти са се специализирали в дейността си и ще свършат работата бързо и качествено. Благодарение на модерната техника за машинно отпушване на фирма Канал Груп, Вашият канал не само ще бъде отпушен, но и ще бъде почистен от напластявания. Вашето семейство ще се радва на свеж въздух без неприятни миризми.

Не чакайте канализацията на дома Ви да се запуши напълно, обадете се на фирма Канал Груп, за да почисти каналите от напластявания. Отстранете неприятна и болестотворна миризма на канала от дома си. Фирмата разполага с голям автопарк от специализирани автомобили за машинно отпушване на канали и шахти под налягане. Ние използваме и нови иновативни технологии в отпушването на канали и ВиК услугите. Разполагаме с високонапорни маркучи с дължина над 150 метра, които могат да гарантират сигурно отпушване на канали, шахти, мивки, сифони, отходни тръби и други.

Канал Груп е лицензирана фирма за отпушване на канали и шахти в град Перник и областта. Фирмата е готова да реагира на адреси дори в град София. При необходимост, като големи аварии в канализационни системи, сме готови да работим по всяко едно време. Целта е да помогнем на клиента да се справи с аварията по най-бързия начин, без значение дали е в работно или извънработно време. Имаме дългогодишен опит и добре обучени служители, които с помощта на модерната ни и разнородна техника, са несравними в работата си.

Запушената тоалетна чиния освен, че е неприятна гледа, с неприятна миризма, тя е и опасна за Вашето здраве. Не подценявайте проблема и не се опитвайте сами да се справите, ако не сте подготвени, може да повредите канализация (например с някой почистващи препарати). Обадете се на специалистите в бранша – изберете професионалните ВиК услуги на фирма Канал Груп.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Перник и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА