ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ПАЗАРДЖИК

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Пазарджик

Канал Груп извършва услуги по домовете за машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Пазарджик. Един град разположен на двата бряга на река Марица, с прекрасно разположение.

Фирма Канал Груп предлага отпушване на канали и шахти в град Пазарджик на изгодни и достъпни цени. Благодарение на отличната си работа, умелите и добре обучени служители фирмата вече има стотици доволни клиенти. Все пак тя е на пазара за ВиК услуги вече повече от 15 години и това е напълно нормално. През годините техниката и се модернизира многократно и днес тя е една от най-добрите на пазара.

Ние от Канал Груп се гордеем с модерната си техника, като отпушване с видео наблюдение, с високонапорно налягане, модерни машини и други. За нас отпушването на септични ями не е неприятна работа, а ежедневие, което изобщо не ни притеснява, да не забравяме, че на нас това ни е работата.

Много наши клиенти са ни разказвали, че в опит сами да отпушат канала ( с цел да спестят малко пари), правят по-големи поразии и макар, че осъзнават, че не могат да се справят вече сами, те продължават да упорстват и да задълбочават проблема. Все пак човек не иска да приеме поражението, макар че те няма как да се справят без необходимата техника и без добра подготовка. Не си заслужава да се тормозите с неща, които не разбирате. За отпушване на канали и шахти – просто се обадете на фирма Канал Груп.

Времето в Пазарджик много се промени през 2019 г, като често има и проливни дъждове. Това води до наводняване на множество жилища и търговски обекти. Пожарната не може да се справи наведнъж със стотиците сигнали, освен това за строежи и търговски, офис сгради при липса на реална опасност няма да ви отводнят. Тогава се намесваме ние с професионалните си услуги за отводняване на сгради, най-вече наводнени мазета и други. Не се колебайте да ни потърсите и да използвате услугите ни, все пак ако водата се задържи в сградата ви, ще имате много щети. Това непременно ще доведе и до поява на мухъл и плесен. Просто ни се обадете и ние ще пристигнем незабавно за отводняване, отпушване на канали и шахти в град Пазарджик и района.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Пазарджик и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега