ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД МОНТАНА

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Монтана

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Монтана и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Монтана!

Запушеният канал отделя изключително неприятна миризма, която носи и болести със себе си и при поява непременно трябва да се отпуши. Всяка отложена минута усложнява положението и води до допълнителни проблеми. Утаяването, което причинява запушването – тапата, става все по-голямо и по-здраво с течение на времето и ако не бъдат взети навременни мерки, отпушването може да стане изключително трудна задача.

Фирма Канал Груп предлага аварийни водопроводни услуги свързани с отпушване на канали и шахти в град Монтана и областта.  Може да разчитате на нас за всякакви водопроводни услуги и решение. Ние сме сертифицирана фирма за отпушване на канали, разполагаща с разнообразна техника и добре обучени служители, които да се справят с всеки водопроводен проблем. Разполагаме с камиони и бусове оборудвани с различни по големи цистерни, които да се справят със запушени канали със всякакъв диаметър. Не само жилищни канализационни системи, но и заводски – промишлени.

Разполагаме с дежурен екип водопроводчици, които да реагират незабавно при получаване на сигнал за запушен канал, шахта, мивка, тоалетна, сифон и други. Всичките ни аварийни камиони и бусове са снабдени с цистерни за отпушване с вода под налягане и с най-новите ВиК инструменти и оборудване, така че отпушването на запушения канал да бъде като детска игра за нашите водопроводчици.

Служителите ни са специално обучени за работа с модерната ни техника като термовизионната ни камера, която използваме за откриване на малки, скрити течове в жилища, които се проявяват чрез поява на мухъл и плесени. От модерната термовизионна диагностика не може да бъде скрит теч от ВиК системата, а при запушен канал използваме и видео диагностика, за определяне на точния характер на запушването, което ни помага да определим и начина ни на действие.

Кои са първите признаци за предстоящо запушване на канал и как да ги разпознаем ?  

Това е лесен въпрос за професионалистите в отпушването на канали и шахти от фирма Канал Груп, които всекидневно решават подобни проблеми. Във вашето домакинство лесно ще забележите тези признаци, като първият от тях е бавното оттичане на водата в канала. Това е сигурен признак, за предстоящо запушване и белег, че навътре в канала ви има отложени отпадъци и нечистотии, които намалят диаметъра му. Това натрупване и намаляване на сечението на канализационна тръба е основната причина за бавното оттичане на водата. През по-малък отвор преминава по-малко вода, елементарна наука.

Вторият признак е лошата миризма, която идва от канализационната тръба, било то през сифон, мивка и други. Много ВиК техници препоръчват направата на еска „S“ под самия сифон, за решаване на проблема. Тази S образна тръба задържа вода и не позволява преминаването на миризмите и решава проблема с нея, но запушването си стои и в даден етап ще се прояви на 100 %.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Монтана и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега