ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ЛОВЕЧ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Ловеч

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Ловеч и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Ловеч !

При проблем със запушен сифон, може да се обърнете към професионалните услуги за отпушване на канали и шахти на фирма Канал Груп. Ние извършваме самото отпушване с помощта на вода под налягане, създадено от модерните ни машини. Разполагаме с цистерни за вода с различна големина, което ни позволява да отпушваме канали с почти всякакъв диаметър. Отпушваме дори промишлени канализационни системи, ние сме професионалисти в работата си!

При тежки запушвания на канала, Канал Груп използва модерна техника за машинно, механично отпушване. Благодарение на нея, ние можем да се справим дори с най-тежкото запушване на канала и спестяваме разкъртване, изкопни работи и редица други усложнения, които се появяват при крайни опити за отпушване.

Чрез модерна техника за видео диагностика, служителите на фирмата внимателно локализират проблема, след което го решават без да нанеса щети върху вашата канализация. При запушване на сифон или много бавно оттичане на водата, незабавно потърсете фирма Канал Груп на телефон 0877 763 282 и наш екип ще разреши проблема още в зародиш. Това ще ви спести време, главоболия и средства.

Може да ви се струва странно, че споменаваме къртене? Не, това не е странно. Това може да се случи на вас, ако пренебрегнете проблема си. Един проблем е хубаво да се разрешава още докато е в зародиш. Ако допуснете каналът ви да се запуши трайно, изборът на грешна фирма за отпушване може да доведе до разкъртване и смяна на канализационната тръба. Такава ситуация ще бъде изключително неприятна за клиента, защото е свързана не само с много допълнителни разходи, но и с ангажимент за ремонтиране след това и поставяне на нови плочки на мястото на изкъртените. А ще намерите ли същия модел плочки на пазара, помислете … сигурни ли сте?

Спестете си всичко това и още в началото на запушването, при усещане на лоша миризма от канала, вземете мерки! Обадете се на телефон  0877 763 282 и наш екип ще почисти канала ви от затлачвания и частични запушвания. Не забравяйте, че най-добрият начин да си спестите всичко това е превантивната дейност – просто не изхвърляйте тоалетна хартия, боклуци, дамски превръзки, коса, дъвки и други във вашия канал.

Екип за аварийно отпушване на канали и шахти е на разположение дори и в тъмната част на денонощието в град Ловеч и областта. Екипът реагира на сигнали и в съседни области, особено в Плевен. Град в близост до Ловеч, до който екипите на фирма Канал Груп достига бързо.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Ловеч и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА