ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД КЮСТЕНДИЛ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Кюстендил

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Кюстендил и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Кюстендил!

Ние сме фирма за отпушване на канали и шахти в град Кюстендил и региона. Предлагаме и всички видове ВиК услуги за дома, офиса или производствени сгради. Основната ни дейност е отпушването на всички видове и големини канали и шахти. Разполагаме с модерна техника за напорно и механично отпушване монтирана на бусове и камиони на фирмата (цистерни с различни големини) и напорни помпи, видео наблюдение, термовизия и други.

Канал Груп има възможност да достига до запушвания на големи разстояния като по този начин ще ви спести къртене и изкопни работи (според ситуацията). Все пак ако се установи пробив в канала ви, ние сме готови да извършим и изкопни работи и подмяна на повредения канал. Това е предимството на професионалната фирма за цялостни ВиК услуги!

Канал Груп разполага с опитни и добре обучени служители, които са способни да се справят с всеки запушен канал или шахта. Те са любезни, отзивчиви и истински специалисти в своята работа. Те ще гарантират за извършената от тях работа и ще ви спестят много средства, благодарение на бързата си реакция. Не чакайте и не отлагайте почистване на канал, шахта или септична яма. Това непременно ще доведе до пълно запушване и ще усложни проблема ви. С професионалните услуги за отпушване на Канал Груп няма да се наложи да къртите!

За нас няма значение дали запушването е на главен канал или на второстепенен, ние ще се справим с запушването. Единствено ще ви попитаме по телефона за какъв диаметър канал става на въпрос, но това е за да знаем каква техника да ви изпратим. След което ще пристигнем на място и ще отпушим канала благодарение на модерната ни техника и опита ни. Готови сме да реагираме бързо и адекватно на вашето обаждане и след като извършим отпушването ще почистим канала, така че да не се получава ново запушване занапред. Все пак не изхвърляйте тоалетна хартия, дамски превръзки, бебешки пелени и други подобни в канала, защото това непременно ще доведе до ново запушване, колкото и добре да сме почистили.

При първи симптоми за запушен канал като бавно оттичане на водата, неприятна миризма на канал и утайки от замърсяване – незабавно се обадете на професионалистите от Канал Груп, бърза реакция и професионално отпушване!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Кюстендил областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА