ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД КЪРДЖАЛИ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Кърджали

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Кърджали и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Кърджали!

Обажданията за водопроводни услуги никога не са на първо място в списъка с приоритетни задачи за собствениците на жилища, освен ако не сменят кранчета или правят ремонт на кухня или баня, за да сменят плочките и стила и.
Когато обаче възникнат неочаквани проблеми с водопроводната или канализационна инсталация и се нуждаете от честен, надежден и опитен водопроводчик за вашия дом, ние от Канал Груп ще се погрижим за вас! Ремонтираме или заменяме всяко ВиК оборудване, независимо дали е за жилищния или бизнес сектора. Нашият приоритет номер едно е вашата безопасност и ние извършваме ремонта незабавно и безопасно. Да не забравяме, че запушеният канал е източник на зарази и болести до който не бива да се докосвате.

ВиК услуги отпушване и ремонт на жилищни канализационни системи в град Кърджали и региона.

Винаги, когато възникне нужда от ремонт в дома, свързан с водопроводна или канализационна тръба, важни са бързината и вниманието, за да се свърши работата качествено.
Искате цялостен ремонт на дефектните водопроводни или канализационни тръби, с фирма Канал Груп това няма да е никакъв проблем. За нас няма запушен канал или шахта с която да не може да се справим. Разполагаме с опитни и добре обучени служители, които с помощта на модерната ни техника се справят със всяка задача.

Някои ВиК майстори се втурват бързо и панически да спрат теча, без да са запознати цялостно с проблема и често правят грешки. Гордостта на Канал Груп е, че има уменията и техническата възможност трайно да решава проблеми свързани с запушен канал, шахта, мивка, сифон, тоалетна, септична яма и други. Нашите специалисти без никакво притеснение и тревога се справят и с най-тежките запушвания на канала. Това се дължи на 15 -те години опит в занаята и разбира се на модерната ни и разнородна техника.

Нашите жилищни ВиК услуги обхващат от течове на вода, ремонт на тоалетни, почистване и отпушване на шахти, почистване на канализация и отпушване на канали, отпушване на тоалетни и други. За нас няма работа свързана с ВиК, с която да не може да се справим!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Кърджали и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА