ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД КАЗАНЛЪК

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Казанлък

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Казанлък и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Стара Загора!

Доверете се на професионалните ни услуги за отпушване на канали и шахти в Казанлък и няма да съжалявате. Разполагаме с множество специализирана техника за отпушване на запушен канал. Имаме микробуси и камион, всички оборудвани с различни по големина резервоари, чрез които може да отпушим под налягане и най-голямата канализационна тръба на дома или бизнеса ви. Освен това имаме и модерна техника чрез която осъществяваме видео диагностика и прецизно отпушване без да се нанесат никакви щети върху канализационната тръба, сифона, мивката или тоалетната ви чиния.

Не подценявайте професионалните ВиК услуги за отпушване на канали, защото освен модерната техника, служителите на лицензираните фирми са обучени за работа с наличната техника и са специализирани в дейността си. Тези фирми дават и гаранция за труда си, което е от голямо значение и едно удобство за клиента. Те знаят, че след като са платили за отпушване на канал или шахта, след 2 дни няма да се наложи да плащат отново за същото нещо. Ние от фирма Канал Груп се стараем трайно да решим проблема, за който сме били наети да се справим.

Един професионален съвет от фирма Канал Груп е не чакайте да се появи пълно запушване на мивка, сифон, шахта, септична яма или канализационна тръба още при първите признаци предприемете действия. Тук идва въпросът, кои са първите признаци за запушен канал. Това например са лошата миризма, която връща той или например бавното оттичане на водата. При констатиране на някой от тези признаци, първата ви работа ще е да използвате препарат за отпушване на канал – Да но трябва да не е много силен, че има реална опасност да го повредите повече, дори да го пробиете. Това е така, защото може да го „разяде“ и да предизвика пробив на по слабите му места.

Други наши клиенти, преди да ни се обадят грабват парче тел и се опитват чрез него да отпушат канала, за да не се налага да викат професионалист. При използването на тел обаче, особено ако е по-твърда, пробиването на канала е почти сигурно, след което същият човек ни става клиент. Ние предлагаме цялостни ВиК услуги за дома и офиса. Предлагаме изкопни работи при спукан канал, смяна на канализационни тръби или проблем със задръстена шахта. Правим тестове на канализацията, за пробиви и други скрити проблеми.

Не забравяйте, че при проблеми с водопроводната или канализационна система, може да се обърнете към фирма Канал Груп за трайно решение. Така, че при нужда от водопроводчик в град Казанлък и област Стара Загора, обадете ни се!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Казанлък и област Стара Загора и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА