ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ДУПНИЦА

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Дупница

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Дупница и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Бобов дол, Бобошево, Кочериново, Рила, Сепарева баня и Кюстендил.

Фирма Канал Груп предлага професионално отпушване на канали, шахти, сифони, тоалетни чинии и други в град Дупница. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Бобов дол, Бобошево, Кочериново, Рила, Сепарева баня и Кюстендил. Ние сме на Ваше разположени, като работим дори и в тъмната част на денонощието в случай на големи аварии.

Не спазването на някой прости правила, като например какво може да се изхвърля в канала и какво не, може да доведе до големи загуби за собствениците. Едно сериозно запушване на неподходящото място, може да наложи използването на къртач и пробиване/къртене на подове, за да се достигне до мястото на запушването. Това се налага, защото най-вече дълго време не са били взети мерки за почистване на канала и това е довело до неговото пълно запушване. Още при първите признаци на предстоящо запушване в канал или шахта, трябва да се вземат мерки.

Тези признаци най-често са бавното оттичане на водата в канала или лоша и неприятна миризма излизаща от него. При наличието на някой от тях във вашия дом незабавно се обадете на телефон 0877 763 282 и екип на фирма Канал Груп ще отпуши и прочисти канала, така че дълго време след тяхната намеса да нямате проблеми с този канал.

Нашите служители ще ви дадат и ценни съвети, които ще ви помогнат за напред да нямате подобни запушвания. Ето някой от тях: никога не изхвърляйте в канала/тоалетната чиния:

 • Дъвка, синтетични нишки, мъртви аквариумни рибки, мазилка и лепила, торбичките за чай, маски за лице, целофанови торбички, медикаменти, строителни отпадъци, презервативи и други контрацептиви, дамски превръзки, бебешки пелени и други.

Всички те могат да предизвикат изключително сериозно запушване навътре в канализационната тръба, което ако не се отстрани навреме, може да се наложи да се кърти, пробива, изкопни работи и подмяна на канализационната тръба в мястото на запушването. Разбира се това може да се избегне при използване на мощна техника за отпушване на канали и шахти, с каквато разполага фирма Канал Груп.

Нашите мощни машини за отпушване на канали под налягане, съчетани с големите ни и различни по размери цистерни с вода, могат да се справят и с най-тежкото и упорито запушване на канала. Освен това ние притежаваме техника за механично отпушване на канали на голямо разстояние. Това е рядкост и голямо предимство за нашата фирма, а и в комбинация с модерната ни термовизионна техника и техника за видео диагностика на проблемни запушвания на канала – ние сме несравними в нашата работа!

При домашни или фирмени запушвания на канализационна тръба, шахта или септична яма обадете се на фирма Канал Груп!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Дупница и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА