ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ДОБРИЧ

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Добрич

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Добрич. Един исторически град, който задължително трябва да посетите.

При продължителни проливни дъждове, улиците се пълнят с вода и се образуват малки реки. Те носят със себе си пясък и наноси, които когато се натрупат в канала, водят до неговото запушване. При забавен реакция от страна на собствениците /било то общината или частна собственост/, мръсната вода не може да се оттече и води до образуването на малко наводнение. Ако дъждовете продължат, проблемът става изключително сериозен. Да не забравяме, че в тази мръсна вода може да има много микроби и болести, които лесно могат да заразят човек. Особено ако има малки деца наоколо, те могат да си играят във водата и да се разболеят.

Не чакайте това да се случи, не чакайте последния момент! Обадете се на фирма Канал Груп, за отпушване на канали и шахти в град Добрич и областта.

Фирмата ни е на пазара на услуги за отпушване на канали и шахти вече повече от 15 години и имаме стотици доволни клиенти в град Добрич. За нас всеки клиент е изключително важен, не ги делим на корпоративни и физически лица. Щом са избрали нашите услуги, желанието на клиента е заповед за нас.

Канал Груп разполага с модерна техника за отпушване на канали, сифони, мивки, тоалетни, шахти и други. Имаме много методи за извършване на услугата, но често използваме машинното отпушване с вода под налягане. При по специални ситуации използваме видео диагностика за откриване на проблема и решаването му. Ние сме се специализирали в работата си и я вършим с удоволствие.

Тъй като сме на тема наводнения, ще ви кажа един често срещан казус: много клиенти се наводняват, тъй като шахтите им са на по ниско ниво от нивото на водата в съседни при проливни дъждове. Тогава на помощ идваме ние с професионалните си ВиК услуги, за поставяне на обратен клапан, регулиране на наклони и други.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Добрич и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА