ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ДИМИТРОВГРАД

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Димитровград

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Димитровград и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Хасково!

Канал Груп извършва професионално отпушване на канали и шахти в град Димитровград и цяла област Хасково. Фирмата извършва и разнообразни ВиК услуги по домовете, на разположение сме по всяко време, за да ремонтираме аварии на тръбопроводи. В този млад град, известен пазара си за дрехи и автомобили, ние имаме десетки клиенти.

Проблемът със запушения канал е често срещан, тъй като масово хората пренебрегват почистването му. В момента е много популярно, че в тоалетната чиния може да се изхвърли всичко. Ние от фирма Канал Груп при отпушване на за запушен канал на тоалетна сме откривали изхвърлени в него: тоалетна хартия, рулото на тоалетната хартия, дамски превръзки, салфетки, вестник, картонени опаковки, конец за зъби, паста за зъби, дъвки, лепенки за рани, чаени пакетчета, пластмасови торбички и много други.

Сами разбира, а и щом четете тази статия, тези предмети не бива да се изхвърлят в канала. Те предизвикват неговото задръстване и то с лекота, при продължително пренебрегване на проблема, може да се стигне до авария и спукване на канализационна тръба. Прекомерната употреба на почистващи препарати от своя страна може да доведе и до повреждане на тръбите, ние от Канал Груп препоръчваме да се намали използването на тези препарати, а вместо тях може да се ползва оцет.

При пълно запушване, причинено от споменатите по-горе отпадъци, може да се стигне до необходимост от изкопни работи и подмяна на канализационна тръба. За щастие благодарение на модерната ни техника за отпушване на канали, това много рядко се случва. Канал Груп е с дългогодишен опит в бранша и през годините фирмата е натрупала ценен опит, който и помага в подобни ситуации.

Модерната ни техника за видео диагностика, механично отпушване, вакуум отпушване и отпушване на канали под водно налягане може да се справи с почти всяко запушване. Инвестирали сме в нейното закупуване, за да може да предлагаме на клиентите си професионално обслужване и за нас да няма невъзможна задача!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Димитровград и областта и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА