ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ГАБРОВО

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Габрово

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Благоевград. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Дряново, Трявна, Севлиево и селата.

Ние сме отлично оборудвана фирма за отпушване на канали и шахти в град Габрово и региона. Ние се готови да сключим договор с корпоративни клиенти за поддръжка на канализация, както и за профилактика на канали, отпушване и почистване на канали.

С помощта на съвременната си техника ние можем да отпушим всеки канал и всяка запушена шахта.  Специалистите ни могат да извършват почистване и дренаж на канализацията, за да възстановят правилния канализационен поток в жилищни или офис сгради. Като всяка наша дейност отговаря на най-високите изисквания за извършване, за да се гарантира ефективното и трайно разрешване на проблема ви. Ние предлагаме честни препоръки и цялостна грижа, за да помогнем на нашите клиенти да видят разликата в модерния ни и подобрен дренаж.

Нашите служители преминават  редовни опреснителни курсове за работа с новата ни иновативна техника. Модерното ни мобилно оборудване за видео диагностика изисква знания и умения за правилното му управление. За откриване на скрито течове чрез термовизия също е необходимо обучение и опит, както и с цистерните ни за отпушване на канали под налягане. Всеки един наш автомобил е снабден с цистерна с различна големина, за да може да извършва услугата за отпушване на канали и шахти под налягане. В зависимост от големината и необходимия обем, ние разполагаме с необходимата цистерна за отпушване на шахти.

Канал Груп има възможност и за механично отпушване на канали, благодарение на новозакупеното си оборудване. Това е нов и модерен метод за борба с тежките механични запушвания на канала, който е и много надежден. Той се използва при наистина тежки ситуации, при които отпушването чрез вода под налягане не е възможно.

При необходимост от почистване или отпушване на септични ями, обадете се на фирма Канал Груп. Ние сме се специализирали в тази си дейност и сме готови да я извършваме по всяко време. Аварийните ни екипи са на ваше разположение в случай на проблем в бизнеса или частния ви имот.

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Габрово и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега