ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД БЛАГОЕВГРАД

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Благоевград

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Благоевград.  Не се притеснявайте да се свържете с нас при проблеми в Банско, Белица, Гоце Дечев, Добринище, Кресна, Мелник, Петрич, Разлог, Сандански, Симитли, Хаджидимово, Якоруда, както и в селата на областта.

Имате проблем със запушена тоалетна чиния в Благоевград и областта ?

Ако сте се сблъскали с този особено неприятен водопроводен проблем – запушена тоалетна може би първата мисъл, която се е появила в ума ви е била, че сам може да се справите с проблема. Отпушването на запушени тоалетни изглежда лесно на теория, но в действителност, това определено не е така, защото тук се получават най-сериозните запушвания. Много хора си изхвърлят тоалетната хартия в чинията, ролката, превръзки, бебешки пелени и други и положението надолу в канала става страшно …

Не се притеснявайте за запушена тоалетна, просто се обадете на нашите експерти ВиК техници на фирма Канал Груп и те ще се отзоват на помощ. Ако търсите начини сам да се преборите със ситуацията, може сериозно да влошите положението, дори да пробиете канала.

При запушване на тоалетната трябва да спазвате следното:

Не позволявайте на тоалетна да прелива, защото мръсната вода ще се разлее в банята/тоалетна и може да излезе и извън нея, а тя е пълна с микроби и болестотворни микроорганизми. Ако имате малко дете, това е изключително опасно!

Запушването на тоалетната е трудна и сложна задача и е най-добре да бъде оставена на професионалистите. Това е разумно решение, защото например някой препарати за борба със запушени канали могат да нанесат непоправими щети, освен това са особено опасни за околната среда. А може ли да се избегне причиняването на запушена тоалетна напълно, не но има няколко неща, които можете да направите, за да се намалят щетите, ако се случи да задръстване на канала на тоалетната чиния. Понякога задръстените тоалетни могат да преливат, а в този сценарий е полезно да се знае разположението на водния клапан на тоалетната. Затворете тази клапа и водата ще престане да тече. Това е чудесен метод за поддържане на нивото на водата в нея и намаля всички водни щети до минимум, докато изчаквате вашия спасителен екип от Канал Груп.

Най-умният начин да се избегнат запушванията е да се пазят предмети, които причиняват запушвания, далеч от тоалетната чиния. Начинът, по който тоалетната функционира, е доста ясна: тя може да обработва фекалии или тоалетна хартия, но само това. Изобилие от продукти твърдят, че е няма проблем да се изхвърлят в тоалетната чиния, защото се разтварят, но отново, ако не са човешки фекалии или тоалетна хартия, не пускайте водата. Околната среда също е изложена на риск, ако изхвърлите нещата, които претендират, че могат да бъдат изхвърлени и могат да създадат проблеми в съоръженията за преработка на отпадъчни води, което от своя страна може да доведе до по-високи разходи или сметки за вода. Затова имайте предвид това и  се придържайте се само към отпадъци или тоалетна хартия, за бебешки пелени и дамски превръзки – просто забравете. Това е най-сигурния начин да запушите канала!

Професионален отпушване на запушени тоалетни чинии и канали.

Когато става въпрос за запушване на канали шахти в Благоевград и областта, фирма Канал Груп нямат равни. Не забравяйте, че ние това работим и сме специалисти в работата си. Повечето от собствениците на жилища не са точно професионалисти, макар и закупили първичните инструменти за отпушване. Също така имайте предвид, че неправилното използване на бутало или алтернативни средства за отстраняване може да доведе до скъпо и сериозно увреждане както на тоалетната, така и на дренажните тръби. Всичко това е напълно излишно предвид ниските и достъпни цени, особено за Благоевград и региона!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Благоевград и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА