ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД АСЕНОВГРАД

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Асеновград

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Асеновград и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Пловдив!

Ние сме фирма за отпушване на канали и шахти в Асеновград и региона. Разполагаме с модерна техника и добре обучени, опитни служители, които могат да се справят със всяко запушване.

Запушванията се получават, когато при продължителна употреба на канала в него се изхвърля: тоалетна хартия, битови отпадъци, мазнини, дамски превръзки, пясък и други отпадъци. Те се натрупват една част полепят по канала, друга се утаява. Каналът започва да пропуска все по-малко и по-малко вода, докато накрая не се получи тапа – пълно запушване на канализацията.

По принцип първият признак за предстоящо запушване на канала е бавното оттичане на водата, когато забележите това не трябва да чакате пълно запушване, а да се обадите на фирма Канал Груп. Ние ще пристигнем максимално бързо и ще отпушим канала, чрез модерната си техника. Ако ни повикате още при поява на бавно оттичане, това е гаранция за бързо и безпроблемно отпушване. Не забравяйте че навременната реакция спестява проблеми и пари.

Друг признак за предстоящо запушване е задържането на вода, шумове и миризма от мивка, сифон. Това са сигурни показатели за наличието на проблем в канализационната ви система. Продължителното отлагане на проблема, само го усложнява. Позволява натрупването на още и още отпадъци и утайки. Бавно, но сигурно каналът ви ще се запуши и тогава нещата, ще се усложнят сериозно.

При леко запушване на мивка или сифон може да се справите и сами, но трябва да имате необходимите инструменти. Праховете и препаратите за отпушване на канали могат да навредят на канализацията ви, тъй като някой от тях са много силни и може да разядат самите тръби. Имали сме клиенти, които преди да ни повикат са използвали дълга тел, за да стигнат до запушването и да го премахнат, но вместо това те пробиват канала и нанасят щети по санитарията на банята си. Няма нужда и вие да стигате до това положение, просто се обадете на фирма Канал Груп и ние си знаем работата.

С нашата професионална техника отпушването на канали и шахти е като детска игра. Служителите ни редовно повишават квалификацията си и тренират с новата ни техника, така че при повикване например за почистване на септична яма – ние сме насреща!

Модерните ни средства за откриване причината за запушването като дистанционната ни камера за видео диагностика, помагат за цялостно решаване на проблема със запушените канали и шахти в Асеновград и региона.

При нужда от отпушване на канали и шахти, не се колебайте да се обърнете към фирма Канал Груп и то по всяко време на денонощието – 24/7!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Асеновград и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА