ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ВРАЦА

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Враца

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Враца и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мездра, Мизия, Оряхово, Роман и селата.

Ние сме фирма за отпушване на канали и шахти с традиции в бранша. Вече повече от 15 години предлагаме услугите си в град Враца и региона. Стараем се да бъдем в крак с иновациите и новите технологии в бизнеса. Редовно обновяваме техниката си и обучаваме служителите си за работа с нея, както и за нови методи за отпушване на канали, шахти и други.

Може да се обърнете към нас за поддръжка, почистване или отпушване на септични ями. Ние не просто ще почистим запушването канала, а ще го отпушим трайно и ще ви дадем гаранция за това.

Канал Груп не просто се бори с проблема ви, но и намира причината за него, така че да не се появява отново. Това се според нас е най-важното за да са доволни и щастливи клиентите, а не като някой „колеги“, които не довършват работата докрай с надеждата да ги повикат отново. Според нас е по-важно работата да се свърши качествено и еднократно, защото доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма. Все пак той ни препоръчва на свои приятели, роднини и познати, когато имат имат нужда от нас. Това ни помага да развиваме бизнеса ни и да предоставяме още по добри услуги и по професионални услуги, а и най-добрата техника за отпушване на канали, шахти, мивки, тоалетни и други в град Враца и региона.

Наличието на добра техника не е гаранция за качество, когато липсват умения. Фирма Канал Груп е обучила и изпитала всички свои служители, за да е сигурна в качеството на предоставяните от нея услуги. Освен това неправилното използване на техниката ще доведе не само до нейното повреждане, но и до нанасяне на щети на клиента. Изключително неприятна е гледката на пробит канал, при опит да бъде отпушен. Това е щета причинена от фирмата за ВиК услуги и разходите трябва да се поемат от нея. В този бизнес или си професионалист или губиш клиентите си!

Канал Груп се е специализирал в аварийното отпушване на канали, шахти, мивки, тоалетни и други. Ние действаме като пожарникари, получаваме сигнал за запушване и незабавно заминаваме. Имаме си вътрешни правила за време на пристигане и етичен кодекс за поведение към клиентите ни. Всеки сигнал за авария е важен и ние се отправяме незабавно, не подценявайте запушения канал! При не взимане на навременни мерки може да се получи пробив някъде по ВиК системата или това да доведе до разболяване на член от семейството. Не забравяйте, че мръсната вода от канала съдържа стотици микроби и бактерии, които са опасни за вашето здраве. Ние трябва да пазим децата си далеч от насъбралата се мръсна вода и в никакъв случай да не ги оставяме да си играят в нея!

При нужда от отпушване на канали и шахти, не се колебайте да се обърнете към фирма Канал Груп и то по всяко време на денонощието – 24/7!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Враца и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА