ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД ВИДИН

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Видин

Канал Груп извършва ВиК услуги по домовете – машинно и ръчно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Видин и областта. Не се притеснявайте да се свържете с нас за ремонтни услуги и в цяла област Видин!

Канал Груп е лицензирана фирма за отпушвания на канализационни тръби, шахти, септични ями и други. Ние сме експерти по жилищни тръбопроводни и канализационни инсталации. Сферата ни на работа е основно в отпушване на упорити запушвания на канала, чрез модерни методи като видео диагностика, термовизионни камери, системи за отпушване чрез повишено налягане и много други.

Ние разполагаме със специално оборудван камион и микробуси, снабдени с различни по големина цистерни, така че да може да отпушим дори канали с големи диаметри – използвани в дадени производства. Затова за нас, вашата запушена шахта ще е като детска играчка в сравнение с работата, която извършваме за големите корпоративни клиенти. Но нека това не прозвучи грешно, за нас всеки клиент е важен и ние държим да си свършим качествено работата, така че той да остане доволен и най-важното – да не се налага да използва услугите ни отново за същия канал. Затова даваме гаранционен срок на работата си!

Ние не само премахваме запушването, но и правим профилактика и премахваме причината за самото почистване. Това е много по важно от другата работата, за да се избегне повторно запушване на канала или шахтата ви в бъдеще. С нашите услуги вие ще спестите пари, защото ние ще си свършим работата професионално и качествено!

По принцип ние от Канал Груп се стараем да избягваме изкопните работи, тъй като отпушваме без да нанасяме щети и те просто не са ни необходими. Понякога обаче получаваме обаждания за спукан канал или водопровод, тогава се стараем да пристигнем максимално бързо, но като спазваме закона и правилника за движение по пътищата. При пристигане извършваме изкопни работи и сменяме повредения канал, като винаги търсим и причината за повредата и намираме начин да избегнем повторно пукане.

Ако адресът на който сме отпушвали даден канал е и наводнен вследствие на това, ние извършваме и отводняване, като го правим професионално. При наличие на напластявания и мръсотии около запушването, ние чистим с водоструйка, стараем се да бъдем максимално полезни на клиента. Ние печелим парите си с честен и усърден труд и искам клиентът да е щастлив при плащането, а не да се чувства като излъган или измамен. Във Видин и региона има и други фирми за отпушване на канали и шахти, но за съжаление те не спазват нашите вътрешно-фирмени етични правила.

Ние сме разбрали едно основно нещо в бизнеса: Доволният клиент е най-добрата реклама!

При нужда от отпушване на канали и шахти, не се колебайте да се обърнете към фирма Канал Груп и то по всяко време на денонощието – 24/7!

Цените ни са ниски и достъпни, като сме готови да направим отстъпка за редовни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Видин и предлага:канали-на-заведения

 • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
 • Отпушване на мивки, тоалетни, бани и сифони;
 • Отводняване на мазета, гаражи и жилищни сгради;
 • Почистване на септични ями;
 • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
 • Машинно и ръчно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
 • Видео диагностика;
 • Термовизионна диагностика;
 • Почистване на автомивки и кладенци;
 • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
 • Аварийно отпушване на канали;
 • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега

ОБАДИ СЕ СЕГА