ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ  И ШАХТИ В ГРАД БУРГАС

Отпушване на канали, шахти и тоалетни в град Бургас

Канал Груп извършва услуги по домовете за машинно отпушване на канали, тоалетни, сифони, шахти, мивки или септични ями в град Бургас. Един от най-хубавите градове за живеене в България, вторият по големина български град на Черноморието.

Макар и повечето хора да не го осъзнават, канализацията е едно от най-важните неща в новия дом. През нея се оттича мръсната вода, в която се съдържат микроби и бактерии, които са опасни за човешкото здраве. При запушвания в канала, те остават в жилището ви, макар и в пълната мивка или тоалетна те са много опасни за Вас! Трябва незабавно да отпушите канала, преди тези нечистотии да се разнесат из жилището Ви. Тогава на помощ идва фирма Канал Груп! С нашите услуги за машинно отпушване на канали няма да е нужно само да се борите със запушения канал. Ние ще пристигнем максимално бързо на адрес и ще отпушим тоалетната или мивката Ви, за пет минути. Все пак това е нашата работа, вършим я ежедневно и сме се специализирали в това. Вече повече от 15 години сме на пазара за ВиК услуги и отпушване на канали в град Бургас и сме успели да закупим една от най-модерните техники за машинно отпушване и видео диагностика на канали. Имаме повече от стотици доволни клиенти, които ни помогнаха да развием бизнеса, като ни препоръчваха на свои приятели и роднини. Затова ние се стараем максимално да бъдем в ползва на клиента и той да остане удовлетворен от нашите услуги. Служителите ни освен, освен че са професионалисти и че са преминали многобройно курсове за работа с модерната ни техника, те са и любезни и отзивчиви. За тях неприятната гледка на запушена тоалетна е ежедневие, което не ги притеснява. Те смело запретват ръкави и отпушват тоалетната без проблеми.

Цените ни са ниски и достъпни, като правим и специални намаления за редовни или корпоративни клиенти – може да направите запитване на телефон 0877 763 282  или от тук чрез сайта ни. 


Фирмата ни вече има повече от 15 години стаж в отпушването на канали и шахти в град Варна и предлага:канали-на-заведения

  • Отпушване и профилактика на канали и шахти;
  • Отпушване на мивки, тоалетни и сифони;
  • Почистване на септични ями;
  • Бърза реакция и ниски цени за отпушване;
  • Машинно отпушване;                                                  профилактика-на-канали
  • Видео диагностика;
  • Почистване на автомивки и кладенци;
  • Изваждане и ремонт на канализационни тръби;
  • Профилактика и абонаментно обслужване за фирми.

Как протича процесът на отпушване на канал?

Повикай каналджия за отпушване на канализация сега