zapushena trabaАварийно планирано почистване на канализационни запушвания е нашият профил. Ние от фирма Канал Груп предлагаме професионални услуги за почистване на канализационни блокажи с гаранция,  отпушване на канали, мивки, тоалетни и други, извършва ремонт и почистване на главни и второстепенни канали. Фирмата се гордее със своя квалифициран екип от професионалисти и с богатата техническа база с която разполага.

Ситуацията, когато канализацията на къщата е запушена, е много неприятна … Трябва някак си да решим този проблем. И има изход – свържете се с нашата фирма за поръчка за почистване на канализационните запушвания. От този момент нататък можете да се успокоите – остава да изчакате за много кратко време и скоро необходимите специалисти ще пристигнат и ще почистят канализационната система, така че да няма памет за запушването в тоалетната, блокирането на мивката или запушването в банята.

Бригадата разполага с цялото необходимо оборудване, което ще позволи да се почистят напълно тръбите и да се премахнат всички блокировки, замърсяване и всичко, което пречи на нормалното изтичане на водата. Въпреки факта, че имате скъп водопроводчик, можете да бъдете сигурни, че при почистване на канализацията външният му вид изобщо няма да пострада.

Нашите професионалисти имат богат опит в решаването на проблеми, подобни на вашия. Следователно почистването на запушването на тоалетната чиния или изчистването на запушването на канализационните тръби няма да бъде трудно.

Ще бъдете приятно изненадани от цените, които Ви предоставяме за пълната гама от услуги, на които специализираме нашата услуга, по-специално за почистване на канализационни запушвания.

Това е много остър проблем, особено когато се отнася пряко до вас. Когато почиствате тръбите, лицето, което го прави, трябва да е наясно и да взема предвид всички рискове, които съпътстват процеса на почистване на канализационните тръби. В края на краищата, ако направите нещо нередно, най-вероятно са две опции: Почистването на канализацията няма да успее, или ако запушването на отпадъчните води се елиминира, тръбата ще се повреди и това ще създаде многобройни проблеми.

Нашата компания използва специално хидродинамично почистване на канализационната система, което позволява да се елиминират запушванията и почистването на тръбите, без да се наранят. Предимството на хидродинамичното почистване на канализационните тръби е, че няма нужда да се разглобяват, нарушавайки целостта на системата, или се опитвате да стигнете навсякъде през тръбата, просто трябва да нагнетите налягането на тръбата с помощта на специално оборудване и да елиминирате канализационния щепсел не е трудно.

Но, за да се извърши пречистване на отпадъчни води, трябва да имате подходящ опит и умения, без които процедурата за почистване на канализационни запушвания може да се превърне в дълъг и безплоден процес. Нашите експерти са видели най-разнообразните и трудни ситуации, направиха промиване на канализационната система, дори и при много силни запушвания, и това е безценен опит в почистването на тежки канализации, които, както се казва, не могат да бъдат закупени за пари.

Благодарение на това и дори във връзка с необходимото оборудване за премахване на канализационните запушвания, нашите служители ще могат професионално и изключително бързо, без вреди, да почистват канализационната система. Гарантираме Ви, че след като нашите служители почистят канализационните тръби, ще забравите за този проблем дълго време.

Основното нещо е, че нашите майстори не могат просто да елиминират запушването на канализационната система, но могат да почистят канализационните тръби за дълго време, и това елиминира възможността за блокиране в близко бъдеще поради лошото почистване на канализацията. На фона на такива трудни действия при измиване на канализационната система, ние предоставяме тези услуги на много разумни цени, които не могат да ви зарадват.

Свържете се с нас веднага щом имате такъв неприятен проблем и ние веднага ще измием тръбите, за да ви спасим от много неприятности. Ние сме наистина заинтересовани, че клиентите се свързват с нас, ако е необходимо и своевременно получават подходяща помощ при решаване на проблеми с канализацията.

Как да избегнем запушване?

Вечният проблем, банята, течаща вода и канализацията са запушени. И най-лошото е, когато тоалетната е запушена или канализационната система се запушва – това вече е сериозно, така да се каже, и има изключително негативен ефект върху всеки, който живее в дадена къща или апартамент. По-безвредни са в банята и запушванията на мивката – те са по-лесни за почистване и последствията не са толкова сериозни. Всичко това са доста сериозни проблеми за всеки, но не и за нашите специалисти – за тях не са проблеми, а само задача, която са напълно способни да решат.

Едно от най-сериозните „бедствия“ е, когато тоалетната е запушена. Ако се свържете с нас своевременно, ние сме в състояние да предотвратим запушването на тоалетната чиния. Но в случай, че неприятностите вече са се случили, тогава не бива да се отчайвате – ще решим проблема ви.