камион за отпушване на каналиСпешното почистване на канализацията е нашата работа. Днес  нашата фирма Канал Груп развива своята дейност за отпушване на канали, мивки,  извършва ремонт и почистване на главни и второстепенни канали. Ние предоставяме на нашите клиенти  услуги за спешно почистване на канализационните тръби, елиминирайки всякакви блокировки, причинени от наличието на различни утайки, покълнали корени, текстилни отпадъци, пясък, тиня и глина в канализационните тръби.

Каква е основната роля при справянето с извънредна ситуация?

Това е отзивчивостта и професионализма на изпълнителите. И двете се постигат с опит. Всяка непредвидена ситуация може да стане стресираща, ако се сблъскате за първи път. Особено, ако не сте експерт в тази област. Особено ако ситуацията е доста неприятна сама по себе си, ако изисква специални умения и специално оборудване.

Почистване на канализацията при авария.

Чистата канализация е едно от най-очевидните неща за съвременния градски жител. Отдавна сме загубили навика да го считаме за благост. Нормално функциониращата канализация отдавна е необходимо условие за нормалния живот. Ние просто не мислим за това, докато не настъпи моментът, когато се сблъскаме със запушена канализация. Тази ситуация със сигурност е спешна, може да бъде доста трудно да се поправи без намесата на специалисти. За човек, който няма определени умения в тази област, премахването на блокирането е почти невъзможна задача.

Малко хора могат да се справят с това сами. За нас почистването на канализацията е често срещано явление, защото това е нашата професия. Бъдете напълно спокойни, когато се свържете с нас – ние ще се справим с аварийна ситуация в най-кратки срокове и с минимални разходи. Ние се занимаваме с този бизнес не за първа година, изчистването на канализацията е нашата специализация. Ситуации, които са извънредни за повечето хора, а още повече – стресиращи, за нашите специалисти са част от работните дни.

Въпреки това, ако сте запушили канализацията, това само по себе си е доста неприятно. Неприятната миризма, невъзможността да се използва собствената канализация – всичко това са доста неприятни фактори, които могат да причинят много неприятности.

Ето защо е по-добре да не се налага въпросът да възникне при такива извънредни ситуации. За да предотвратим това, ние Ви предлагаме услуга като предотвратяване на блокирането. Не трябва да чакате, докато проблемът се почувства в къщата ви, по-добре е да се вземат превантивни мерки, така че просто да не намери пътя там.

Ние бързо и надеждно ще изпълним пълната гама от превантивни мерки, без да Ви причиняваме и най-малкото вътрешно неудобство.

Повечето от нашите клиенти стават постоянни клиенти. Ние внимателно следим нивото на обслужване, предоставяно от нашите специалисти, като обръщаме специално внимание на най-незначителните детайли. Обръщайки се към нас, имате право да разчитате на любезно и деликатно обслужване – ние високо ценим психологическия комфорт на всеки един от нашите клиенти. Нашите служители са модерни специалисти, чисти и отговорни. Те ценят времето си и вашето. Най-новото съвременно оборудване прави работата им високо ефективна и отговаря на най-високите изисквания.

Изгодни решения за разумни пари.

Естествено, на първо място тази процедура е от полза за клиентите, защото:

 • А) Почистването на канализационните разходи е много по-евтино от замяната му (особено ако е сложна подмяна на цялата система).
 • Б) тази мярка увеличава срока на експлоатация на канализационната система и колкото по-дълъг е експлоатационният живот на комуналната система, толкова по-малко трябва да я замени.

Разбира се, избирайки между факторите „периодично почистване на канализацията” и „елиминиране на аварийни блокировки”, трябва да се избере първата – аварийните блокировки не са наистина ужасни и трябва да бъдат напълно елиминирани, но това не е най-приятната гледка.

Второ, аварийното запушване на отпадъчни води може да навреди на бизнеса – например, ако говорим за общата система на ресторанта.

Трето, винаги са неочаквани и големи разходи.

Защо има смисъл да поръчате тази услуга от нас?

Защото:

 • Почистването на отпадъчни води е икономично. Ние имаме гъвкава ценова политика, а редовните клиенти винаги могат да разчитат на отстъпка.
 • Почистването на канализацията е отлична алтернатива на аварийните блокировки.
 • Почистването на канализацията се извършва от експерти, което означава, че сте пощадени от неприятни изненади.
 • Почистването на отпадъчни води се извършва ефективно, своевременно и в удобно за вас време.
 • Почистването на канализацията се извършва с използването на модерно оборудване.
 • Планираното почистване на канализацията също може да включва:
 • Проверка на състоянието на тръбопроводите.
 • Своевременно отстраняване на запушвания и ремонт
 • Проверка на състоянието на тръбопроводите.
 • Своевременно отстраняване на запушванията и ремонт на повредените зони.

Периодичното почистване на канализационната система позволява не само непрекъснато наблюдение на състоянието на комуналните системи, но и откриване на възможни проблеми във времето, което допринася за тяхното най-навременно и ефективно отстраняване.